About: La méthode synthétique dans l'étude du lait, le lait au point de vue colloi͏̈dal, recherches sur le mécanisme de l'action de la présure   Goto Sponge  NotDistinct  Permalink

An Entity of Type : rdac:C10001, within Data Space : data.idref.fr associated with source document(s)

AttributesValues
type
Thesis advisor
Author
dc:subject
  • Colloids
  • Milk
  • Lait
  • Thèses et écrits académiques
  • Lait -- Composition chimique
  • Chymosine
  • Industrie laitière -- Technique
  • Fromage -- Technique
  • Pepsines
  • Caséine
  • Lait -- Présure
  • Lait -- Teneur en colloïdes
preferred label
  • La méthode synthétique dans l'étude du lait, le lait au point de vue colloi͏̈dal, recherches sur le mécanisme de l'action de la présure
Language
Subject
dc:title
  • La méthode synthétique dans l'étude du lait, le lait au point de vue colloi͏̈dal, recherches sur le mécanisme de l'action de la présure
Degree granting institution
dc:type
  • Text
http://iflastandar...bd/elements/P1001
rdaw:P10219
  • 1929
has content type
is primary topic of
is rdam:P30135 of
Faceted Search & Find service v1.13.91 as of Aug 16 2018


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:       RDF       ODATA       Microdata      About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3229 as of May 14 2019, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (70 GB total memory)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software