AttributesValues
Author
Bibliographic Citation
  • Kammoun Malek, Picard Brigitte, Astruc Thierry, Barboiron Christiane, Chambon Christophe, Blanquet Véronique, Cassar-Malek Isabelle. L'inactivation de la protéine hsp27 pour comprendre les mécanismes de tendreté de la viande bovine. 15. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Institut National de la Recherche Agronomique (INRA). FRA., Nov 2014, Clermont-Ferrand, France. 204 p
Title
  • L'inactivation de la protéine hsp27 pour comprendre les mécanismes de tendreté de la viande bovine
dc:date
  • 2014
Faceted Search & Find service v1.13.91 as of Aug 16 2018


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:       RDF       ODATA       Microdata      About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3229 as of May 14 2019, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (70 GB total memory)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software