AttributesValues
Author
Bibliographic Citation
  • Perrot Nathalie, Trystram Gilles, Bonazzi Catherine, Courtois Francis, Bimbenet Jean-Jacques. Application des sous-ensembles flous au génie de la réaction lors du séchage de produits alimentaires à láir chaud. 6. Congrès français de génie des procédés, Sep 1997, Paris, France. 144 p
  • Perrot Nathalie, Trystram Gilles, Bonazzi Catherine, Courtois Francis, Bimbenet Jean-Jacques . Application des sous-ensembles flous au génie de la réaction lors du séchage de produits alimentaires à láir chaud . 6 . Congrès français de génie des procédés, Sep 1997, Paris, France . 144 p
Title
  • Application des sous-ensembles flous au génie de la réaction lors du séchage de produits alimentaires à láir chaud
dc:date
  • 1997
Faceted Search & Find service v1.13.91 as of Aug 16 2018


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:       RDF       ODATA       Microdata      About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3229 as of May 14 2019, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (70 GB total memory)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software