AttributesValues
Author
Bibliographic Citation
  • Ros Jérôme, Vaschalde Christophe. De l’exploitation de la vigne en Roussillon antique et médiéval : bilan archéobotanique. Marianne Brisville; Audrey Renaud; Núria Rovira. L’alimentation en Méditerranée occidentale aux époques antique et médiévale : archéologie, bioarchéologie et histoire, Bibliothèque d'archéologie méditerranéenne et africaine, pp.135-149, 2021, 9791032003381
Title
  • De l’exploitation de la vigne en Roussillon antique et médiéval : bilan archéobotanique
dc:date
  • 2021
Faceted Search & Find service v1.13.91 as of Aug 16 2018


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:       RDF       ODATA       Microdata      About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3229 as of May 14 2019, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (70 GB total memory)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software