About: Cuisine et Société en Afrique. Histoire, saveurs, savoir-faire   Goto Sponge  NotDistinct  Permalink

An Entity of Type : owl:Thing, within Data Space : data.idref.fr associated with source document(s)

AttributesValues
Author
Bibliographic Citation
  • Chastanet Monique, Fauvelle François-Xavier, Juhé-Beaulaton Dominique. Cuisine et Société en Afrique. Histoire, saveurs, savoir-faire. Karthala, 291 p., 2002
  • ChastanetMonique, FauvelleFrançois-Xavier, Juhé-BeaulatonDominique. Cuisine et Société en Afrique. Histoire, saveurs, savoir-faire. Karthala, 291 p., 2002
Title
  • Cuisine et Société en Afrique. Histoire, saveurs, savoir-faire
dc:date
  • 2002
Faceted Search & Find service v1.13.91 as of Aug 16 2018


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:       RDF       ODATA       Microdata      About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3229 as of May 14 2019, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (70 GB total memory)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software