This HTML5 document contains 10 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

PrefixNamespace IRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
marcrelhttp://id.loc.gov/vocabulary/relators/
n8http://www.idref.fr/160344484/
n12http://www.idref.fr/129533327/
dchttp://purl.org/dc/elements/1.1/
n5http://www.idref.fr/083248722/
n2https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02822788#
n9http://www.idref.fr/031399517/
n10http://www.idref.fr/069727104/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://www.idref.fr/061635111/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n4http://www.idref.fr/03368748X/
Subject Item
n2:id
marcrel:aut
n4:id n5:id n8:id n9:id n10:id n11:id n12:id
dcterms:bibliographicCitation
Wagner Magali, Della Valle Guy, ABECASSIS JOEL, Buleon Alain, Lourdin Denis, Morel Marie Helene, Cuq Bernard. Détermination des propriétés rhéologiques des pâtes alimentaires en cours de cuisson. Journées Techniques de l'AEMIC (60. Journées Techniques des Industries Céréalières), Oct 2009, Reims, France. 1 p., 2009
dcterms:title
Détermination des propriétés rhéologiques des pâtes alimentaires en cours de cuisson
dc:date
2009